Det er med stor glæde at vi har fået at vide, at vi kan fortsætte vores arbejde til og med 2024 :)

Oprindeligt skulle vores videnscenter stoppe ved årets udgang. Men nu har beslutningstagerne forlænget bevillingerne til landets 10 videnscentre, der dermed kan fortsætte arbejdet med innovation og synliggørelse indenfor erhvervsuddannelserne til 2024.

DEG jupler også over nyheden og lagt denne pressemeddelelse op: https://deg.dk/aktuelt/visning/videnscentrene-viderefoeres/

”Videnscentrene bidrager med meget vigtig viden, og er med til at sikre, at erhvervsuddannelserne klæder eleverne på til fremtidens arbejdsmarked. Derfor har vi også kæmpet for, at de skal bevares. Vi er rigtigt glade for, at der lyttet, og at der er fundet den nødvendige finansiering til at videncentrene kan fortsætte”, siger Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

Officiel udmelding fra ministeriet ligger her: https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2020/apr/200428-de-ni-videnscentre-for-erhvervsuddannelser-viderefoeres