Har du hørt om vores platform med 28 instruktionssvideoer til tømrerelever på GF2? Men aner du ikke hvad du skal bruge dem til eller hvordan du kan bruge dem? Så tilmeld dig til at få en gratis introduktion fra Videnscenteret:

De 28 læringsvideoer er et gratis tilbud til alle landets erhvervsskoler, og vi vil gerne lære dig hvordan du kan bruge videoerne i din undervisning.

Det eneste du skal gøre for, at få platformen til at virke er, at åbne din browser og klikke på linket til siden:

http://185.22.74.92/ToemrerVideoProjekt/GF2ToemrerHus.htm

Værtskolen og de to samarbejdsskoler har allerede gjort sig en del erfaringer med brugen af platformen og dens integrationen i de lokale undervisningsplaner. Derfor vil vi gerne tilbyde, at komme ud på jeres skole/afdeling for, at møde jer lærere og uddannelsesledere og give et kort ”kom godt i gang” kursus i brugen af den.

Skriv til Troels Nepper (thne@mercantec.dk) og så kordinerer Videnscenter for Håndværk – Design & Arkitektur resten.