NEXT - Uddannelse København laver, i samarbejde med Videncenter for Håndværk Design og Arkitektur, en innovationsworkshop for elever på Bygningsstruktøruddannelsen.

NEXT – Uddannelse København laver, i samarbejde med Videncenter for Håndværk Design og Arkitektur, en innovationsworkshop for elever på Bygningsstruktøruddannelsen.

Selve workshoppen kører fra 28. januar – 15. februar 2019

Spændende mulighed
Vi har i år muligheden for at tilbyde et ekstraordinært spændende forløb med Tegnestuen Johansen og Skovsted, som i samarbejde med struktørafdelingen tester og udforsker muligheder for innovation i løsningen af et konkret byggeprojekt som forventes realiseret i 2020.

I forløbet vil eleverne, i samarbejde med faglærer Niels Fauerby, afprøve og teste forskellige muligheder for sammensætning af materialer til støbning af betonelementer. I vil bygge forskellige mock-up af knudepunkter og detaljer, samt større helheder som et led i afsøgning idéer og design.


Dette er en særlig mulighed for elever på NEXT; at få indblik i nye materialer og spændende problemstillinger både teknisk og arkitektonisk i forhold til INSITU betonbyggeri.

Eleverne i workshoppen kommer til at bidrage til den kreative proces i dialog med arkitekten, ved at hjælpe med at afsøge og fortolke de ønskede prøveopbygninger af detaljer og elementer, som arkitekten kan drage erfaringer fra og arbejde videre med i sit endelige design.

Det hele afsluttes med en fernisering for alle deltageres netværk og en senere udgivelse af processen.

Udløber af Skud på Stammen
Projektet er en udløber af NEXT – Uddannelse København mangeårige projekt ”Skud på Stammen”, som er et succesrigt samarbejde mellem designere og snedkerelever.

Deltagelsen i workshoppen er en del af erhvervsrettet påbygning og refunderes som almindelig undervisning.


Ved interesse for deltagelse i workshoppen rettes henvendelse til uddannelsesleder Jimmie Thomsen.
Enten via kontoret eller på e-mail: jit@nextkbh.dk

De vil stå for den videre tilmelding til workshoppen og koordinering med mester som skal give tilladelse til dette.
Der er løbende tilmelding frem til 15. januar 2019

Svendeprøve fra bygningsstruktør på NEXT