Samtykkeerklæring nyhedsbrev

Vi anbefaler, at du også læser vores cookie- og privatlivspolitik.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du disse vilkår:

Aftalepart

Denne aftale indgås med:

Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark / SOSU Nord
CVR-nr. 29553165
På Sporet 8A
9000 Aalborg
rml@vfvvest.dk

Videnscentret kan lejlighedsvis ændre disse vilkår. Hvis du fortsætter med at abonnere på og modtage nyhedsbreve, betragtes det som accept af de ændrede vilkår og betingelser for Videnscentrets nyhedsbrev. Vi vil dog altid orientere om eventuelle ændringer i vilkårene.

Tilmelding

I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet skal du alene oplyse navn og e-mailadresse.

Brug af din e-mailadresse

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbrev, anvender vi din e-mailadresse til udsendelsen af nyhedsbreve som indeholder information om velfærdsteknologi på Social- og sundhedsområdet.  Som udgangspunkt udsender vi nyhedsbreve 4 – 8 gange årligt.

Din e-mailadresse videregives til de leverandører, vi benytter i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi MailChimp (se deres Privacy Policy og Terms her).

Indsamling af oplysninger

Vi registrerer oplysninger om din brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes, og om der klikkes på links.

De oplysninger, vi indsamler om brugen af nyhedsbrevene, bruger vi til generelt at forbedre vores service og til at målrette og tilpasse indholdet efter vores modtageres generelle interesser.

Oplysningerne vi indsamler, bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og vores underleverandører har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Dit navn og din e-mailadresse og eventuelle øvrige oplysninger, du selv har indtastet, opbevares, så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Afmelding af nyhedsbrev

Hvis du afmelder nyhedsbrevet, sletter vi alle dine oplysninger. Du kan altid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på “afmeld nyhedsbrev”-linket, som du finder i bunden af vores nyhedsbreve.

Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, idet de er anonymiserede.

Når du har afmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail på, at vi sletter dig fra vores nyhedsbrevsliste. Herefter slettes dine oplysninger, og du modtager ikke længere vores nyhedsbreve.

Vi kan fra andre sammenhæng have dine oplysninger, disse berøres ikke af en afmelding af nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, vi har.

Rettelse af oplysninger

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre dem i din profil, eller ved at kontakte os på jech@vfvvest.dk

Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, jf. ovenfor.