Målgruppe

Diverse / Andet

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

15 minutter

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Den pædagogiske assistentuddannelse

Vis mere
Velfærdsteknologi (Vest)

Vi har i samarbejde med WelfareTech afholdt SOSU Event 2019 - SOSUerne tør eksperimentere med velfærdsteknologi. I løbet af dagen deltog deltagerne med masser af motivation og nysgerrighed i 4 faglige spor: VR, Makerspace, Pædagogik og velfærdsteknologi samt guidet tur på markedspladsen.
Forløbet her giver inspiration til hvorledes der kan arbejdes med VR og en præsentation af ViVA platform, begge målrettet SOSU skolernes elever.

Beskrivelse

VR er en teknologi, som er revolutionerer pædagogik, omsorg og pleje på tværs af de fagområder, hvor SOSUér bidrager i samfundet.
Få indsigt i muligheder som fx at give Ella et bad, prøv scenariet hvor du kan opleve verden som Ella med Alzhemiers demens eller rejs ind i kroppen og oplev hvordan en KOL lunge ser ud indefra mv.
Vedhæftede film giver et bud og en kort introduktion til hvordan man kan arbejde med VR herunder ViVA platformen der er rettet mod den SOSU faglige kontekst.

Læringsmål

  • At give undervisere inspiration og en introduktion til en måde at arbejde med pædagogik og velfærdsteknologi i PAU- og SOSUfaglig kontekst

Materialet er blevet downloadet af 11 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.