VR fagligt SPOR ved SOSU event 2019

Målgruppe

Diverse / Andet

Fag / Emner

Omsorg, sundhed og Pædagogik

Varighed

15 minutter

Fagområde

Den pædagogiske assistentuddannelse, Social- og sundhedsassistentuddannelsen, Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Velfærdsteknologi (Vest)

Vi har i samarbejde med WelfareTech afholdt SOSU Event 2019 - SOSUerne tør eksperimentere med velfærdsteknologi. I løbet af dagen deltog deltagerne med masser af motivation og nysgerrighed i 4 faglige spor: VR, Makerspace, Pædagogik og velfærdsteknologi samt guidet tur på markedspladsen.
Forløbet her giver inspiration til hvorledes der kan arbejdes med VR og en præsentation af ViVA platform, begge målrettet SOSU skolernes elever.

Dette forløb er blevet downloadet af 11 brugere

Læringsmål

  • At give undervisere inspiration og en introduktion til en måde at arbejde med pædagogik og velfærdsteknologi i PAU- og SOSUfaglig kontekst

Beskrivelse

VR er en teknologi, som er revolutionerer pædagogik, omsorg og pleje på tværs af de fagområder, hvor SOSUér bidrager i samfundet.
Få indsigt i muligheder som fx at give Ella et bad, prøv scenariet hvor du kan opleve verden som Ella med Alzhemiers demens eller rejs ind i kroppen og oplev hvordan en KOL lunge ser ud indefra mv.
Vedhæftede film giver et bud og en kort introduktion til hvordan man kan arbejde med VR herunder ViVA platformen der er rettet mod den SOSU faglige kontekst.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.