Målgruppe

EUD GF2, Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, sundhed og Pædagogik

Varighed

3 timer 00 minutter

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen, Social- og sundhedshjælperuddannelsen, Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Vest)

Easi-Scope som læringsteknologi

Beskrivelse

Easi Scope er et trådløst digitalt medie, der forstørrer 43 gange. I dette set-up anvendes mikroskopet sammen med iPad med iMovie og appèn Xploview

Med Easi Scope som læringsteknologi stimuleres eleverne til at gå på ”faglig” opdagelse, være nysgerrige og undersøgende. Det kan være at udforske hudens normale aldring eller hygiejnen i køleskabet. De reflekterer over, hvordan mikroskopet kan anvendes i en faglig sammenhæng og producerer film, der dokumenterer den faglige fordybelse.
På den måde bliver anvendelsen af Easi Scope, appèn Xploview og iMovie nødvendig for elevernes videnskonstruktion. I processen fungerer underviseren som facilitator.

Læringsmål

  • Kompetencemål nr 12: Eleven kan selvstændigt anvende relevant velfærdsteknologi samt tage initiativ til implementering af ny viden og teknologi.
  • Somatisk sygdom og sygepleje avanceret niveau: Jeg anvender viden om velfærdsteknologi i sygeplejen til at medvirke ved implementering af nye teknologiske løsninger i forhold til borgeren/patienten og pårørende, herunder telemedicinske løsninger
Materialet er blevet downloadet af 32 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.