TORSDAGSPANELET DRØFTER: DIGI-TECH

Dato / Tid

3. juni 2021

Kl. 14:00 - 14:30

Sted

www.facebook.com/VFVVEST

Til dagens Torsdagspanel sætter vi fokus på DIGI-TECH uddannelsen fra SOSU SYD.

Emne

Videnscenterkoordinator Kit Nørskov Jensen fra SOSU SYD er tovholder for dagens torsdagspanel og er en del af DIGI-TECH uddannelsen på SOSU SYD. Hun vil sammen med to andre personer fortælle om historien bag DIGI-TECH, og hvordan de arbejder med DIGI-TECH nu og i fremtiden.

Du kan også møde DIGI-TECH eleven Torben Ankerstjerne, en Digi Tech elev fra det allerførste hold som bliver færdigt til november, som fortæller hvordan det har været anderledes at være Digi tech elev.

Læs mere om DIGI-TECH


Hvad skal jeg forvente?

Sessionen vil indeholde: 

  1. En præsentation af panelet. Mød teamet bag DIGI-TECH og en DIGI-TECH elev.
  2. Historien bag DIGI-TECH uddannelsen
  3. Hvordan arbejder vi med DIGI-TECH og fremtiden
  4. Mød en DIGI-TECH elev fra det første hold, som fortæller hvordan det har været at være en del af DIGI-Tech uddannelsen.
  5. Mulighed for at stille spørgsmål til panel

Torsdagspanelet består ikke af eksperter, som fortæller om en teknologi. Det er i stedet et panel af undrende og nysgerrige fagpersoner, som giver deres umiddelbare kommentarer og spørgsmål og som indgår i dialog om teknologien ud fra deres faglige perspektiver.


Hvordan tilmelder jeg mig?

Det kræver ingen tilmelding. Vi livestreamer Torsdagspanelet via Facebook og YouTube, og det eneste det kræver, er du er inde på vores side kl. 14, når vi går i gang.