SOSU EVENT 2021

Dato / Tid

20. maj 2021

Kl. 9:00 - 12:00

Sted

Online

Dette års SOSU EVENT 2021 har temaet FN's Verdensmål, og du har mulighed for at være med!

Grundet COVID-19 er arrangementet online

SOSU Event 2020 er arrangeret af Welfare Tech og dette års medvært er Videnscenter for Velfærdsteknologi Østdanmark.

Temaet er FNs 17 verdensmål, men med et særligt fokus på mål nummer 3 Sundhed og Trivsel og nummer 4 Kvalitetsuddannelse. SOSU Event 2020 ser nærmere på, hvordan blandt andet SOSU-skoler kan være med til at bidrage til at nå verdensmålene og dermed skabe en bæredygtig udvikling.

På dagen vil du opleve en række oplæg, videndeling om det samarbejde mellem SOSU-skoler, kommuner, regioner og virksomheder samt eller se demo af innovative velfærdsteknologi.

Hvem kan deltage?

  • Undervisere inden for en SOSU-uddannelse
  • Personer som beskæftiger sig med velfærdsteknologi
  • Virksomheder, der har et ønske om at indgå samarbejde med SOSU-skoler
  • Uddannelsesansvarlige og fagpersonale inden for kommuner og regioner

Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig her. Du kan læse mere om SOSU Event 2021 inde på Welfare Techs hjemmeside.

 

OBS

Grundet COVID-19 følger Welfare Tech Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vil komme med nærmere information, hvis arrangementet udskydes eller aflyses. Er du allerede tilmeldt, vil du få besked på din e-mail om ændringerne. 

Vi, hos Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark, er ikke ansvarlige for arrangementet, men vil opdatere herinde, hvis der forekommer ændringer. Har du spørgsmål omkring SOSU EVENT 2020 bedes du derfor rette dem til Welfare Tech.