Releasearrangement Teknologiforståelse

Dato / Tid

6. juni 2023

Kl. 14:00 - 15:00

Sted

Online - Zoom

Videnscenter for Velfærdsteknologi inviterer til et online arrangement, hvor du præsenteres for nyt materiale om teknologiforståelse

Tiden er – i vores optik – løbet fra, at målet for praksisaktører er have et stort kendskab til de enkelte velfærdsteknologiske løsninger. I stedet bør vi tilstræbe at styrke elevernes teknologiforståelse og tilgang til teknologi. Dermed klædes eleverne på til en fremtid, hvor teknologi er i hastig udvikling, og hvor det er afgørende, at medarbejderne kan se potentialet i de velfærdsteknologiske løsninger for at overkomme de demografiske udfordringer, som sektoren står overfor. 

Derfor inviteres du til et online arrangement, hvor du bliver præsenteret for nyt materiale om teknologiforståelse.

Materialet består indtil videre af tre korte forløb, som omhandler digital myndiggørelse, innovation og teknologianalyse. Det er skabt med de 21. århundredes kompetencer in mente. Det betyder, at der er fokus på blandt andet videnskonstruktion og kollaboration.

Vores vision med materialet er, at det skal være nemt og tilgængeligt at inkorporere i den daglige undervisning, og vi håber, at du har lyst til at være med og lade dig inspirere. Vi ønsker nemlig at bidrage til, at teknologiforståelsen blandt kommende velfærdsmedarbejdere styrkes. 

Du kan læse mere om arrangementet i invitationen nedenfor.

Praktisk information og tilmelding

Arrangementet afholdes tirsdag d. 6. juni 2023 kl. 14-15 på Zoom

 

For tilmelding send en mail til videnscenterkoordinator Janne Myrrhøj Svenningsen på jamy@sosunord.dk Ved tilmelding modtager du en mødeindkaldelse med link til Zoom. 

Har du spørgsmål?

Janne Myrrhøj SvenningsenVidenscenterkoordinatorjamy@sosunord.dk