nKNOWation på Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens

Dato / Tid

12. april 2021 - 14. april 2021

Kl. 8:00 - 15:00

Sted

Lokation følger

Vi er i gang med at planlægge nKNOWation på Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens, og glæder os til at kunne præsentere campens tema, lokation og dato. 

Hvis du ikke vil gå glip af informationer og nyheder omkring nKNOWation på Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens kan du holde dig opdateret her på siden, hvor vi deler seneste opdateringer, eller du kan kontakte dine lokale videnscenterkoordinatorer.


Hvordan foregår nKNOWation? 

Den første dag introduceres eleverne til den givne case. Eleverne skal i gruppe arbejde med idéudvikling, finde på en idé/koncept og undersøg markedet for lignende produkter samt om det er en økonomisk og social bæredygtig ide.

Den anden dag lærer eleverne om produktudvikling. Eleverne skal udvikle og fremstille deres ide eksempelvis digitalt, lave en prototype/model eller rollespil. Det er kun elevernes fantasi, som sætter grænsen for udviklingen af produktet.

Den tredje dag handler om præsentation. Eleverne lærer at lave et godt pitch, og senere pitcher idéen foran et dommerpanel.


Om nKNOWation

nKNOWation er en innovativ camp, som blev udviklet i et samarbejde mellem TECH College og SOSU Nord og tager udgangspunkt i at gøre elever opmærksomme på vigtigheden af tværfagligt samarbejde. Til nKNOWation er omdrejningspunktet innovation, hvorpå der  arbejdes målrettet med forskellige former for kreative processer, som alle kan skabe værdi indenfor et eller flere specifikke områder. Eleverne skal løse en given problemstilling på tværs af deres kompetencer. Problemstillingen er en ny hvert år.

Har du spørgsmål?

Tanja Holm Koordinator - Social og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens +45 29 29 43 31

Har du spørgsmål?

Thomas Eggersen Koordinator - Social og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens +45 21 44 68 62

Skriv en kommentar