Når Innovation Lykkes på Tværs 2022

Dato / Tid

21. april 2022

Kl. 11:00 - 18:00

Sted

Skelagervej 11,
9000 Aalborg

Vær med når Danish Life Science Cluster afholder deres årlige konference Når Innovation Lykkes på Tværs 2022.

Hvis du arbejder/interesserer dig inden for sundhedsinnovation, så kender du sandsynligvis til processen om at etablere samarbejde på tværs af offentlige – og private institutioner.

På konferencen sætter Danish Life Science Cluster fokus på vellykket sundhedsinnovation og du vil bl.a. høre oplæg og en debat, som kredser om de perspektiver, løsninger og erfaringer, der tager udgangspunkt i sundhedsinnovation på tværs af offentlige og private aktører.

Repræsenterer du en virksomhed, kommune o.l. kan du også deltage som udstiller med din egen stand på dagen.

Du kan også deltage i en brugercafé, hvor du møder slutbrugere fra kommuner og hospitaler som giver sparring på din løsning/dit produkt eller dele erfaringer på tværs af sundhedspersonale.

I løbet af dagen har du stor mulighed for at netværke og styrke din viden og samarbejde inden for sundhedsinnovation.

Videnscenter for Velfærdsteknologi er medværter for konferencen. 

Sammen med SOSU Nord står vi for årets NIL Solution Camp, hvor studerende fra UCN, Aalborg Universitet og SOSU Nord i løbet af dagen sammen skal skabe innovative løsninger på problemstillingerne: ”Flere selvstændige borgere” og ”Bedre arbejdsmiljø for personalet”.  Sidst på dagen pitcher de to finalegrupper deres produkt og en vinder kåres.


Praktisk information

Konferencen afholdes den 21. april 2022 kl. 11-18.

Adressen er: Skelagervej 11, 9000 Aalborg

Det er gratis at deltage og du tilmelder dig på Danish Life Science Clusters hjemmeside, hvor du også kan se programmet for dagen.

Der er tilmeldingsfrist den 15. april.