Sundhedsfaglig dag på Health & Rehab messen i Bella Center

Dato / Tid

25. maj 2023

Kl. 9:00 - 12:00

Sted

Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København S

Indgang 6, lokale C1-M4

Deltag i Health & Rehab messens sundhedsfaglige dag, hvor spændende oplægsholdere bl.a. vil sætte fokus på velfærdsteknologiers betydning for mennesker med funktionsnedsættelser

Sundhedsfaglig dag

I forbindelse med Health & Rehab messen i Bella Centeret, afholder Danish.Care i samarbejde med Videnscenter for Velfærdsteknologi en sundhedsfaglig dag. På dagen sættes der fokus på velfærdsteknologier og hvordan der kan bygges bro mellem den sundhedsfaglige sektor og kommende generationer. Du vil møde spændende oplægsholdere, som alle har noget på hjertet:

  • Michael Kock, CEO i Careturner: Innovation og udvikling indenfor sundhedsteknologi
  • Malene Alexndrowiz, næstformand i Danish.Care: Hvad laver en ergoterapeut der arbejder med udvikling af teknologier og hjælpemidler?
  • Lars Jørgensen, Velfærdsteknologisk konsulent ved Videnscenter for Velfærdsteknologi: Vigtigheden i at anvende og implementere teknologier og samtidig forholde sig kritisk, i et praksis hvor der er udfordringer med at have personale nok.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til alle, der interessere sig for velfærdsteknologi og fremtidens social- og sundhedsområde.

Er du underviser på en social- og sundhedsskole, er du meget velkommen til at tage dine elever med

Det er gratis at deltage.

Læs mere om arrangementet og program