Kom og oplev åbne værksteder om politikernes rolle i offentlig innovation

Dato / Tid

3. oktober 2018

Kl. 13:00 - 16:00

Sted

På Sporet 8A, 9000 Aalborg
SOSU Nord

Center for Offentlig Innovation (COI) inviterer til åbne værksteder om at styrke politikernes rolle i offentlig innovation den 3. oktober kl. 13-16 i Aalborg og København.

Arrangementet i Aalborg går på politikernes rolle i velfærdsteknologiske satsninger, og vi er medværter sammen med Aalborg Kommune.

I Aalborgværkstedet arbejder vi med, hvordan vi kan styrke politikernes mulighed for at sætte ramme og retning, der bedre håndterer de risici, der følger med den nødvendige øgede innovationsflyvehøjde på det velfærdsteknologiske område.

Vi tester den traditionelle business case over for idéen om en policy case, der giver rum for ny og kontinuerlig dialog mellem politikere og relevante aktører om investering i og udbytte af velfærdsteknologiske eksperimenter.

I København er emnet politikerne som drivkraft i offentlig innovation, og i løbet af eftermiddagen tjekker vi ind på tværs af værkstederne, så vi kan inspirere hinandens arbejde og drage gavn af viden på tværs.

 

Hvis du synes, det lyder spændende, så tilmeld dig arrangementet her og husk tilmeldingsfristen er fredag d. 21. september.

Vi ses.