Webinar: Optimer kabler og føringsvej i alle faser af din anlægsopgave

Dato / Tid

11. februar 2021

Kl. 13:00 - 15:00

Sted

Det bestemmer du

D. 11. februar afholder DDV et webinar om PC|Cablemanager. Som bruger af Videncenter Procesteknologi skal du blot vinge af i boksen Videnscenter Procesteknologi, når du tilmelder dig.

PC|Cablemanager er udviklet af PCSCHEMATIC der gennem mere end 40 år har udviklet og leveret automations løsninger til stor værdi for nationale og internationale virksomheder i el-branchen.

En software der hjælper dig med at holde styr på samtlige kabler og føringsveje, der indgår i en anlægsopgave og et fuldt overblik i både den indledende projekteringsfase og den efterfølgende udførsel. Det gør det muligt at spare tid, reducere materialeforbrug og ikke mindst bliver det lettere at følge el-sikkerhedsloven.

PC|Cablemanager er et program hvori man kan samle al data vedr. kabler og føringsveje der indgår i projektet og man kan følge status på det gennem hele projekterings- og udførselsfasen. Programmet tager blandt andet højde for omgivelsestemperaturer, oplægningsmetoder og samlet fremføring.

Som El-entreprenør eller Bygherre/bygherrerådgiver på et byggeanlægsprojekt, har du ansvaret for, at kravene til el-dokumentationen overholdes og udføres iht. til gældende standarder. Du er ligeledes forpligtet til at overholde de gældende regler i El-sikkerhedsloven.

På dette webinar får du en introduktion til programmets mange funktioner, og du vil blandt andet blive præsenteret for: 
•    Automatisk beregning af føringsvejes fyldningsgrad ud fra valgt oplægningsmetode.
•    3D visning af føringsveje og deres fyldningsgrader.
•    Spændingsfaldsberegninger & advarsler om mulige overbelastninger.
•    Visning af korteste føringsveje & beregning af kabellængder – så I får bestilt præcis den mængde kabel der er brug for.
•    Enkelt overblik over antal samlet fremførte kabler i samtlige føringsveje – så I kan holde styr på korrektionsfaktoren for hvert enkelt kabel … og dermed følge loven.
•    Udvidelse på et eksisterende projekt udført i Cablemanager, hvor du vil opleve at det er nemt at kigge i el-dokumentationen og se præcis hvor der er plads til de nye kabler eller om det kræver nye føringsveje.

Mødet foregår via Microsoft Teams meeting
Selvom du ikke har det installeret, kan du stadig få adgang ved det link, vi udsender ca. 1-2 dage før mødet afholdes.

For yderligere information kontakt:
Dorthe Larsen på dorthe.larsen@pcschematic.com og 4678 8244.