Webinar: Er dine virtuelle møder effektive & energifyldte?

Dato / Tid

24. februar 2021

Kl. 9:00 - 10:00

Sted

Det bestemmer du

DDV afholder d. 24. februar 2021 et webinar med Henrik Horn Andersen. Webinaret har til formål at give dig inspiration og værktøjer til de mange online-møder, der er opstået som følge af COVID19 og nedlukningen. Du kan som bruger af Videnscenter Procesteknologi deltage ved at krydse af i boksen "Videnscenter Procesteknologi" ved tilmelding

Under COVID-19 har mange af os oplevet en stigning af virtuelle møder som en naturlig del af, at vi holder afstand og er sammen hver for sig. Men hvordan holder vi dampen, interessen og energien oppe under de mange møder? Det har Henrik Horn Andersen et bud på, og det kan du høre mere om i det interessante webinar her, som vi afholder helt GRATIS for alle interesserede i samarbjede med Effektivitet.dk.

Henrik Horn Andersen
Henrik er leder af LEAD-gruppen i Implement Consulting, der har fokus på lederudvikling og ledelse af forandringer, samt har ansvaret for konsulent- og partnerudvikling på tværs af Implement. Henrik har de seneste år lagt sit hovedfokus på at hjælpe den ”bløde” side af organisationen til at lykkes med virksomhedsstrategien.

Formål med webinaret er at give dig ideer og værktøjer til alt fra salgsmøder til tavlemøder i din rolle som enten facilitator eller deltager.
Dagens Program

  • Praktiske tips til teknik og fremtoning på skærm
  • Indsigt i, hvordan man kan skabe engagement i det virtuelle rum.
  • Det gode hybridmøde
  • Case: Kick-off 2021

Mødet foregår via Microsoft Teams meeting
Selvom du ikke har det installeret, kan du stadig få adgang ved det link, vi udsender ca. 1-2 dage før mødet afholdes.