En praktisk tilgang til forudseende vedligehold og vibrationsanalyse

Dato / Tid

27. oktober 2020

Kl. 9:00 - 10:30

Sted

Microsoft Teams

Indlægsholder Claus Lehmann Eriksen, CSC

Oplever I fejl og havari på jeres udstyr uden varsel og bliver I gang på gang fanget med bukserne nede?

Predictive maintenance forbindes ofte med big data og machine learning og bliver derfor betragtet som noget kun de største og mest ressourcestærke virksomheder får succes med. Det kræver mange ressourcer at lave algoritmer og analysere data, så man skal investere og måske er resultaterne ikke altid så gode som målet var tænkt?

Men hvor langt kan man så komme, hvis man vælger en praktikers tilgang til forudseende vedligehold? Udnytter den viden og historik, der er let tilgængelig og ud fra det, sætter gang i en strategi og nogle aktiviteter som kan komme fejl og nedbrud i forkøbet.

Vi præsenterer en let tilgængelig proces, som kan hjælpe igang med forudseende vedligehold ved en simpel og praktiske tilgang.

Så hvis Industry 4.0, Big data og machine learning virker som et projekt over jeres ambitioner, så tag med til dette webinar og hører mere!

Mødet foregår via Microsoft Teams meeting.
Selvom du ikke har det installeret, kan du stadig få adgang ved det link, vi udsender ca. 8 dage før mødet afholdes.

Som bruger af Videnscenter Procesteknologi kan du tilmelde dig DDV’s webinar En praktisk tilgang til forudseende vedligehold og vibrationsanalyse til medlemspris.
Når du tilmelder dig skal du blot vinge af i boksen Videnscenter Procesteknologi.

Tilmeld dig webinaret her