Vedligehold i SAP

Dato / Tid

26. april 2022

Kl. 9:30 - 13:00

Sted

Aros, Aros Allé 2, 8000 Aarhus C

Brugercentrisk tilgang til vedligehold i SAP – Aarhus

I samarbejde med Apple og deres løsningspartnere inviterer DDV til et eksklusivt rundbordsmøde med fokus på at skabe øget forretningsværdi gennem brugercentrisk teknologi – til understøttelse af mobile medarbejdere i kritiske arbejdsgange.

Indlæggene tager udgangspunkt i danske virksomheder, hvordan anvendelsen af iOS apps på iPhone/iPad til vedligehold i SAP har øget produktiviteten, reduceret fejl og markant har forbedret medarbejderoplevelsen. I den sammenhæng, vil Vestas fortælle om deres erfaringer med udrulning og ibrugtagning af moderne iOS apps til SAP vedligehold, den fantastiske business case og den afledte effekt for deres vedligeholdelsesmedarbejdere.

Til sidst kigger vi nærmere på standardiserede SAP Fast Start løsninger til SAP vedligehold og hvordan disse nemt kan tages i brug, med henblik på at opnå en gennemgående stærk driftsøkonomi og “return-on-investment”. Løsningerne udspringer fra det strategiske samarbejde mellem Apple og SAP, samt følger best practices for mobil anvendelse i forretningskritiske scenarier, hvor god brugeroplevelse, smidig drift og høj sikkerhed er ønsket.

 

Se invitation