Smart teknologi

TEST!

test4test4test4

 

Her præsenteres en række leverandørers bud på SMART-teknologi præsenteres

  • Robotter
  • Exoskeletter
  • Droner
  • Scannere

Robotter

test4

+ link til video

Hvis en robot kan bygge en mur, kan den vel også bore fugerne ud og fjerne de uskadte sten?
Her kan der komme et billede og en udtalelse eller en video med en robotproducent, som fortæller deres ideer omkring nedbryderrobotter, Forskellige typer robotløsninger, Nedrivning – afrensning af PCB/bly maling, Renovering – fugeudfræsning

Robot-leverandør: ROBOT AT WORK

test4

Her kan de præsentere virksomheden generelt og specifikt hvad de kan gøre inden for nedbryderbranchen.

+ HD lab

Robotter til nedrivning (materiale kommer fra Arne)

 

Exoskeletter

test4

Her kan de præsentere virksomheden generelt og specifikt hvad de kan gøre inden for nedbryderbranchen.
Der findes en række forskellige Exoskeletter, som alle har til formål at aflaste brugeren samt gøre arbejdet mere effektivt.

EXOWEAR

test4
Hjemmesiden for EXOWEAR præsenterer med nogle få ord, hvad virksomheden arbejder med:

 

Droner 

Buildcode IVS

Her kan de præsentere virksomheden generelt og specifikt hvad de kan gøre inden for nedbryderbranchen.

Martin Haurballe Niminski fortæller ”at Buildcode er virksomheden bag Sitemotion og laver til dagligt faktiske opmålinger fra byggepladser, hvor vores data supplerer de 3D-modeller og tegninger, som produceres af de rådgivende og projekterende ingeniører. Vi har blandt andet leveret scanninger og byggedata fra dele af Nyt OUH og foretaget 3D-opmålinger for arkitektfirmaet TKT A/S, entreprenørfirmaet 5E Byg A/S, samt UCL.

Med Sitemotion vil vi hjælpe dig med hurtigt og overskueligt at kunne gennemgå modeller, tidsplaner og økonomiske forhold i udførelsesfasen, så du kan sikre en bedre information til de øvrige byggeaktører. Dette gør vi ved at kombinere dataindsamlingen med robot- og droneteknologier og derefter sammenkoble dem med de allerede eksisterende digitale løsninger, hvilket gør at der i sidste ende kan leveres et bedre- og mere bæredygtigt byggeri.”

Men hvis Buildcode kan hjælpe med at danne overblik over selve byggeplanlægningen og byggeprocessen, kan Buildcode vel også bruges til at få overblik over nedrivningsplanlægningen, tilbudsgivningen samt selve nedrivningsprocessen, eller?

Hertil svarer Martin, ”at …..”

Scannere

Scannere kan bruges til en række aktiviteter, som fx digitalisering af bygningsmasser, ved udlejning af lejemål, til dokumentation af stade, og As-Built modeller af fx eksisterende renoveringsprojekter.

https://www.hdlab.dk/scanninger