TEST!

test4

Mei-Li Huang Carstensen

Kontakt

Mei-Li Huang Carstensen
Uddannelseskonsulent

I juni 2019 afsluttede BAI analysen ”Digitalisering i bygge- og anlægsbranchen”. Det var og er bekymrende at konstatere, at mange små og mellemstore virksomheder ikke magter at følge med den digitale udvikling og ikke aktivt tager stilling til hvilke digitale værktøjer, de med fordel kan tage i brug (læs: bør tage i brug). Projektet ”SMART-TEKNOLOGI TIL NEDBRYDERBRANCHEN” har som opfølgning på digitaliseringsanalysen to formål:

a) at finde ud af hvad der er brug for inden for nedbryderbranchen

b) at undersøge om metoden med gensidig visualisering og os som kompetence- og SMART teknologi pushere – er brugbar

Vi har i BAI store forventninger til opnåelsen af begge formål og deltager aktivt i projektets arbejdsgruppe. Vi vil opfordre alle vore medlemmer inden for Nedbryderbranchen også at deltage aktivt og bidrage med deres erfaringer og synspunkter.”

Kim Faurschou

Kontakt

Kim Faurschou
Projektudvikler

Jeg har rollen som projektleder på dette projekt og ser mine roller som en blanding af en traditionel projektleder, som sikrer at vi holder hvad vi har lovet og en SMART teknologi pusher, som forbinder nedbryderbranchens udfordringer med de muligheder som en række leverandører af SMART teknologi tilbyder. Samtidig med at jeg kobler efterspørgslen og udbuddet sammen i en række kompetenceudviklings aktiviteter, som kan involvere AMU, leverandørerne af SMART teknologi og Videnscenter for håndværk, bæredygtighed, klimarenovering og byggeri.