Målgruppe

EUD GF2

Hovedforløb

EUX

Fagområde

Teknologi, Byggeri og Transport

Varighed

12 timer 00 minutter

Uddannelse

Træfagenes byggeuddannelse

Bygningssnedkeruddannelsen

Håndværk – Bæredygtighed

Vægmoduler i MTC'erne

Beskrivelse

I MTC’erne er der 6 vægmoduler, de opfylder alle kravene til isolering iht. 2020, men er isoleret med forskellige materialer og isolering i forskellige klasser. Hvilket gør at væggene har meget forskellig tykkelse. Man kan tale om fordele og ulemper ved hver type isolering.

Den ene halvdel af væggene er udført med dampspærre, den anden er uden, de to sider er adskilt med en 10 mm kompositplade. Som opgave kan man forsøge at finde hullet i dampspærren.

Der er monteret 6 målepunkter pr. vægside, altså 12 i hvert modul, de måler fugt og temperatur på væggene. Disse kan sammenlignes.

Læringsmål

  • Eleven kan foretage kvalitetsstyring og dokumentation ved modtagekontrol, proceskontrol og slutkontrol, herunder identificere de almindeligste byggefejl på specialets område.
  • Eleven kan forholde sig til valg af materialer og konstruktion til en arbejdsopgave under hensyn til stilart, pris, tidsplan, vedligeholdelse og bæredygtighed.
  • Eleven kan udføre konstruktioner og isolering under hensyntagen til krav vedrørende styrke, brand, fugt, lyd og energi.
  • Eleven kan vælge værktøj og sikkerhedsudstyr til en given opgave.
  • Eleven kan opbygge og beklæde lette indvendige vægge.
Materialet er blevet downloadet af 8 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.