Oplæg om National Strategi for Bæredygtigt Byggeri

Målgruppe

Hovedforløb

Fag / Emner

Teknologi, byggeri og transport

Varighed

1 timer 30 minutter

Fagområde

Anlægsstruktør-, bygningsstruktør- og brolæggeruddannelsen, Mureruddannelsen, Træfagenes Byggeuddannelse, Tagdækkeruddannelsen

Håndværk – Bæredygtighed

Oplæg om National Strategi for Bæredygtigt Byggeri

Dette forløb er blevet downloadet af 7 brugere.

Læringsmål

  • Eleven kan gengive enkle eksempler på, hvilken betydning de sociale, politiske og teknologiske kræfter har for den aktuelle udvikling i bygge og anlægsbranchen.
  • Oplægget om National Strategi for Bæredygtigt Byggeri giver lærlingene/kursisterne en forståelse for, hvilken klimapolitisk retning Danske politikere har bestemt for Danmark.

Beskrivelse

Materialet kan bl.a. anvendes som en del af faget ’Byggeri og Energiforståelse’, da det giver en forståelse af de klimapolitiske mål, og mange af de initiativer der er sat i gang for at fremme den grønne omstilling i byggeriet.

Oplægget kan bruges af underviseren til at skabe en forståelse af, hvilke klimapolitiske initiativer der er sat i gang i Danmark. Efter oplægget kan initiativerne analyseres sammen med lærlingene/kursisterne. Er initiativerne gode? Er der andre muligheder for at gøre byggeriet mere bæredygtigt? Hvilken indflydelse har lærlingene/kursisterne selv på byggeriets bæredygtighed?

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.