Bæredygtig Byggeplads

Målgruppe

EUD GF2, EUX, Hovedforløb

Fag / Emner

Teknologi, byggeri og transport

Varighed

2 timer 00 minutter

Fagområde

Mureruddannelsen, Træfagenes Byggeuddannelse, Tagdækkeruddannelsen, Anlægsstruktør-, bygningsstruktør- og brolæggeruddannelsen

Håndværk – Bæredygtighed

Bæredygtig Byggeplads

Dette forløb er blevet downloadet af 16 brugere.

Læringsmål

  • 10959 Byggepladsindretning og affaldshåndtering: Lærlingen kan i kendte situationer indsamle, sortere og bortskaffe affald fra mindre byggepladser under hensyn til love og regler samt ud fra ressource-, bæredygtigheds- og økonomiske betragtninger.
  • 15429 Kompetencemål, murer: Lærlingen kan forholde sig til valg af materialer og konstruktion til en arbejdsopgave under hensyn til stilart, pris, tidsplan, vedligeholdelse og bæredygtighed.
  • 10983 Sammensatte tømmerkonstruktioner: Lærlingen kan vejlede om valg af løsninger og materialer ud fra kendskab til stilart, brand, lyd, energi, bæredygtighed, pris, tidsplan og vedligeholdelse efter relevante materiale-, sikkerheds-, arbejds- og brugsanvisninger samt love og regler.
  • 15837 Kompetencemål, tømrer: Lærlingen kan forholde sig til valg af materialer og konstruktion til en arbejdsopgave under hensyn til stilart, pris, tidsplan, vedligeholdelse og bæredygtighed.
  • 10195 Sammensatte gulvopgaver: Lærlingen kan vejlede om valg af løsninger og materialer ud fra kendskab til stilart, brand, lyd, energi, bæredygtighed, pris, tidsplan og vedligeholdelse efter relevante materiale-, sikkerheds-, arbejds- og brugsanvisninger samt love og regler.
  • 15849 Kompetencemål, tækkemand: Lærlingen kan forholde sig til valg af materialer og konstruktion til en arbejdsopgave under hensyn til stilart, pris, tidsplan, vedligeholdelse og bæredygtighed.
  • 17604 Kompetencemål, tagdækker: Lærlingen kan forholde sig til valg af materialer og konstruktion til en arbejdsopgave under hensyn til stilart, pris, tidsplan, vedligeholdelse og bæredygtighed..

Beskrivelse

Materialet forsøger at belyse lovgivning og krav der er og kan være til en bæredygtig byggeplads.

I materialet introduceres lovgivningsmaterialer og tilvalgsordninger som gælder for byggeriet og hvilke konsekvenser disse har for byggepladsen og de udførende.

Materialet kommer også med bud på hvordan man kan arbejde med specifikke områder af bæredygtighed i fagværkstederne.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.