I Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed bestræber vi os på at løfte faglærernes kompetencer. Indenfor vores branche, byggeri, er der en rivende teknologisk udvikling og grøn omstilling banker på døren. Den udvikling vil vi gerne have faglærerne med ombord på.

Derfor går en del af vores tid med at udvikle projekter og undersøge den seneste teknologi som er på markedet, så vi kan få det implementeret i undervisningen på erhvervsskolerne.
Vi samarbejder med vores værtsskole, partnerskoler, øvrige erhvervsskoler men også producenter.

Udover undervisningsmaterialer, som kan downloades på vores hjemmeside, udvikler vi også faglærerkurser. Ofte inddrager vi netop vores undervisningsmaterialer på disse kurser, så det derefter er nemt for faglærerne at bruge dem i deres undervisning.
Under aktiviteter kan man se vores kommende kurser, men erhvervsskoler er altid velkommen til at kontakte os, hvis det vil have et specifikt kursus på en specifik dato.

Lige siden vi blev etableret har vi indkøbt udstyr, som erhvervsskoler ikke nødvendigvis selv har, så de netop kan låne det af os.
Det er her producenterne kommer i spil, da de ved i hvilken retning udviklingen går og vi kan have gavn af deres viden.
Udstyret kan bookes online og vi guider faglærerne i hvordan det bruges.

Vi er hoppet med på podcast bølgen, så faglærere kan også få ny viden ved at lytte til vores podcast kanal.
Der er et hav af podcast at vælge imellem, også til forskellige faggrupper. Nogle er udviklet til undervisningsbrug, mens andre er oprettet med formålet at informere lytteren om et bestemt emne.

Alt dette, og meget mere, skriver vi om i vores nyhedsbreve, så man altid kan holde sig opdateret om vores projekter.

Læs her, hvis du vil dykke nærmere i overstående emner eller tilmelde dig nyhedsbrevet

Kursus katalog 

Online booking til udstyr

Podcast

Tidligere nyhedsbreve og tilmelding