Dato / Tid

15. september 2022

Kl. 14:30 - 16:00

Sted

Online. Link til Microsoft Teams udsendes til tilmeldte via mail.

På onlinekurset om LCA-krav (livscyklusanalyse-krav) gennemgår vi, hvad det kommende LCA-krav er, og hvilken betydning det har for de udførende håndværkere. Når du har gennemført kurset, har du en grundlæggende forståelse LCA-kravet, og hvad du skal implementere i undervisningen for at klæde dine elever på til fremtidens byggeri.

Kursusindhold

Onlinekurset varer ca. 90 minutter fordelt på 2 gange 35 minutters oplæg, en pause på 5 minutter og 15 minutter til spørgsmål og debat. Det er ikke nogen forudsætning at du ved noget om bæredygtighed, bygningsreglementet eller lovgivning inden du deltager i oplægget.

Kort indledning til baggrund og bæredygtighed

Vi indleder kurset med baggrunden for det kommende LCA-krav, og gennemgår kort hvordan bygningsreglementet er gjort relativt mere bæredygtigt fra 2023.

Forklaring af LCA-krav og betydningen for håndværkeren

I oplægget forklares hvad LCA-kravet går ud på, og hvad det betyder for den udførende håndværker. Den væsentligste viden for håndværkeren udpensles, og vi kommer omkring EPD’er (miljøvarerdeklarationer) og vigtigheden af registrering af materiale- og energiforbrug på pladsen.

Debat og spørgsmål

Afslutningsvis vil der være tid til debat og mulighed for at stille spørgsmål.

Målgruppe

Faglærere: Murer, tømrer, struktør og tagdækkere.

 

Tilmeldingsfrist: 8. september 2022.

Selma Avdic

Tilmelding

Selma Avdic
Projekt- og marketingansvarlig