Dato / Tid

22. juni 2022

Kl. 14:30 - 16:00

Sted

Online. Link til Microsoft Teams bliver udsendt til de tilmeldte.

På onlinekurset får du kendskab til, hvad de ni krav i ’Den Frivillige Bæredygtighedsklasse’ er. Foruden beskrivelse af kravene vil vi også gennemgå, hvilken betydning det kommer til at have for de udførende håndværkere. Efter kurset har du grundlæggende forståelse af, hvad ’Den Frivillige bæredygtighedsklasse’ er, og hvilken betydning den har for de udførende håndværkere.

Kursusindhold

Kurset består af 2×35 minutters oplæg adskilt med 5 minutters pause og 15 minutters debat, dialog og spørgetid. Det er ikke en forudsætning for oplægget, at du har alment kendskab til bæredygtighed, men det kan være en fordel.

Indledning til ’Den Frivillige Bæredygtighedsklasse’

Indledningsvis får du kendskab til tankerne bag ’Den Frivillige Bæredygtighedsklasse’ og dens faktiske formål samt forskellen på byggeri i ’Den Frivillige bæredygtighedsklasse’ og alment byggeri.

Betydningen for håndværkeren

I oplægget gennemgår vi de enkelte kravs betydning for håndværkeren med særligt fokus på det hidtil ukendte LCA-krav, som blev præsenteret med klassen i 2018. Dernæst vil vi gennemgå de krav, der er indført i klassen for at sikre økonomisk og social bæredygtighed.

Debat og spørgsmål om ’Den Frivillige Bæredygtighedsklasse’

Afslutningsvis debatterer vi indholdet i ’Den Frivillige bæredygtighedsklasse’ og relevansen for de enkelte faggrupper, som deltager i onlinekurset. Her vil der også være tid til spørgsmål.

Målgruppe

Faglærere: Struktør, murer, tømrer og tagdækkere.

 

Tilmeldingsfrist: 15. juni 2022.

Selma Avdic

Tilmelding

Selma Avdic
Projekt- og marketingansvarlig