Kulturnatten, København

Dato / Tid

11. oktober 2019

Kl. 15:00 - 23:00

Sted

København

Vi er blevet inviteret til at deltage i Kulturnatten den 11. september 2019 hvor hele København summer af liv og byder på flere hundrede aktiviteter.

I over 26 år har Kulturnatten været en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder. Når skolerne går på efterårsferie, skaber foreningen Kulturnatten en festlig aften, hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle.

Mere end 250 museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser over hele byen byder publikum velkommen under Københavns største årlige endagsbegivenhed – og de mange spændende arrangementer viser, at byen favner bredt, når den viser sine mange sider af kulturlivet frem.

Fra indre by til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Nordvest, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn vil store og små kunne opleve byen på en ny måde med særarrangementer, der kun afholdes denne ene aften.

Vi glæder os til at vise vores MTC’er frem, samt al teknologien der er i MTC’erne – lige fra droner, robotter, svejsere, solceller til måleinstrumenter og skannere.