Bæredygtighed i Byggeriet: Er du klar til klimaomstilling?

Dato / Tid

19. maj 2021

Kl. 13:00 - 15:00

Sted

Online

Byggeriets Uddannelser står bag årets måske vigtigste digitale event og Videnscenter for Håndværk og Bæredygtig er en af samarbejdspartnerne.

Bæredygtig praksis i byggeriet vil med sikkerhed blive et krav, som alle skal forholde sig til. Det vil kræve nye kompetencer på alle niveauer.

Men hvad er bæredygtighed i byggeriet? Hvordan kan begrebet omsættes til praksis? Hvad betyder bæredygtighed for de virksomheder og de håndværkere, der arbejder i byggeriet? Hvad betyder det for de skoler, der skal hjælpe virksomhederne og håndværkerne til at være kompetente til bæredygtighed?

Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, når vi i samarbejde med Byggeriets Uddannelser og en række andre relevante aktører inviterer til digital event om bæredygtighed i bygge- og anlægsbranchen med fokus på uddannelse.

Udover oplæg byder konferencen også på workshops.

Tilmeld dig vores workshop – workshop 5: Biomasse i moderne byggeri – godt for mesteren, håndværkeren og miljøet.

Tid: 14.10 – 14.40

Info: Moderne byggeri er ikke bare stål og glas, men også biomasse. Moderne byggeri vil i stigende grad blive indrettet på at reducere bygningernes indlejrede energi og tage hånd om sundheden hos både håndværkere og byggeriets brugere. Med denne workshop får du et kig ind i, hvad biomasse er, hvordan man kan arbejde med det og hvilken viden/kompetencer det kræver at arbejde professionelt med biomasse. Så hør den faglige indledning og deltag i debatten med dine erfaringer og spørgsmål.

Konferencen er gratis og henvender sig til både virksomhedsejere, medarbejdere, erhvervsskoler, videnscentre, bygherrer og interesseorganisationer.

Se programmet og tilmeld dig det digitale event her: Bæredygtighed i byggeriet: Er du klar til klimaomstilling?