Bjørk er sammen med kollegaer fra Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed, og fra landets øvrige videnscentre taget på besøg hos virksomheden CADpeople A/S i Århus. Virksomheden kalder sig for et ’teknologidrevet visuelt kommunikationsbureau’, og holder til i en arkitektonisk smuk og historisk bygning inde i hjertet af Århus. Her fik Bjørk mulighed for at interviewe Jens Bach, som arbejder som Business Development Manager hos CADpeople.

Virksomheden arbejder overordnet med to områder, som er digital læring, samt digital marketing, og er derfor en meget interessant virksomhed at besøge, når vi taler om muligheden for at understøtte erhvervsskolerne med digitale læringsmidler.

Lyt med når Jens fortæller om de forskellige muligheder indenfor digitale læringsmidler, og hvordan virksomheden kan hjælpe eks. videnscentret og erhvervsskoler med at gøre brug af digitale læringsmidler i undervisningen.