Vores projektudvikler, Bjørk Fredslund Andersen, har været et smut forbi murerafdelingen på Learnmark Horsens. Lyt til podcasten med Bjørk og en af eleverne.

Dette er den første podcast i en miniserie om hvordan bæredygtighed og grøn omstilling udspiller sig i erhvervsuddannelserne.

I denne podcast er Bjørk Fredslund Andersen fra Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed på besøg i murerafdelingen på Learnmark Horsens, og få en snak med Anders, som er murerelev på 4. hovedforløb.

I podcasten bliver der både snakket om murerfaget generelt, valg af uddannelse, personlige værdier, samt konkrete tiltag indenfor bæredygtighed og grøn omstilling på såvel skolen som ude i erhvervet. Anders er en dygtig og engageret murer, og har en masse gode holdninger og pointer om murerfaget.

Podcasten er som nævnt den første ud af flere, og det er hensigten at alle led i uddannelsessystemet skal interviewes i denne miniserie.