Årets brugerundersøgelse af Videnscenterportalen

Vil du være med til at gøre Videnscenterportalen endnu bedre? Så håber vi, at du vil bruge 4-5 minutter på at fortælle os om dine oplevelser på portalen i dette spørgeskema.

Alle tilkendegivelser er anonyme, og du kan tilgå spørgeskemaet her.

 

Udover spørgeskemaet kan du også deltage i et gruppeinterview.

Gruppeinterviewet foretages i samarbejde med TipTorn – Analyse & Medierådgivning og tager ca. halvanden time at deltage i. Dine svar er naturligvis anonyme og benyttes som en del af en overordnet vurdering af Videnscenterportalen, så vi fremover kan sikre den bedst mulige brugervenlige portal.

Gruppeinterviewet foregår på Tietgen Kompetencecenter (lokale H5) på Rugårdsvej 286 i Odense, hvor du i selskab med andre underviserkollegaer, interviewes om jeres brug og vurdering af Videnscenterportalen.

Dato og tidspunkt for afholdelsen er torsdag den 16. juni 2022, hvor der vil være to muligheder for at deltage:

  • Gruppe 1: kl. 10:00-11:30
  • Gruppe 2: kl. 12:00-13:30

 

Der vil være forplejning i form af sandwich, kaffe/te og sodavand.

 

Som tak for din deltagelse vil du modtage en gave i form af et lækkert krus til den daglige kop kaffe og en tilhørende Videnscenterportalen-glasbrik.

 

Vil du deltage i gruppeinterviewet, skal du hurtigst muligt sende en mail til TipTorn – Analyse & Medierådgivning på jack@tiptorn.dk, der afholder gruppeinterviewet, og notér i mailen hvilket tidspunkt, som passer dig bedst.

Dit navn og mail bruges kun i forbindelse med registrering til gruppeinterviewet, herefter slettes informationen.

Tak for hjælpen.