Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed er ved at lave en podcast-række, som skal omhandle vores forhold til bæredygtighed og grøn omstilling.

Der zoomes ind på aktørerne indenfor erhvervsuddannelsesområdet, og hvordan de ser på begreberne, knyttet an i en erhvervsfaglig kontekst.

Undervejs er det planen at tage en snak med såvel elever, undervisere, direktører, virksomhederne og de faglige udvalg. Stiller det politiske apparat op til interview er det også en mulighed som kunne være interessant at se nærmere på.

Podcastene forventes udgivet hen over året, og som udgangspunkt vil hele den nævnte række komme ud at ligge til brug i uddannelserne i indeværende år. Vi begynder naturligvis hos eleverne, da det jo er dem som det hele handler om. Her har Bjørk Andersen, som er den person i videnscentret som arbejder med podcast, aktuelt været en tur forbi murerafdelingen på Learnmark, for at tage en snak med et par elever.

Vi glæder os til at dele dem med jer!