Nyt ansigt - hils på Jakob

Jakob Sonny Jakobsen er blevet en del af vores team.

Han er ansat som projektudvikler og skal beskæftige sig med arbejdsmiljø, deriblandt exoskeletter og KOBOTS, undervisningsforløb og bæredygtighed. Han skal blandt andet i gang med forløbet “en bæredygtig væg” til murerfaget, hvor han skal bidrage med perspektiver som er mere tegl og beton baseret.

Han har senest arbejdet på Aarhus Tech som underviser på murerlinjen. Tidligere har han, som byggeleder, beskæftiget mig med bæredygtighed i forbindelse med opførelse af almennyttige boliger. Foruden svendebrevet som murer, er han også uddannet bygningskonstruktør.

Vi er glade for at have ham med på teamet og håber at I tager godt imod ham. Du kan finde kontaktoplysninger på Jakob, samt resten af Videnscenter-teamet, her.