Gratis kursus om DMX-installationer

I år 2021 afholder vi et gratis kursus om DMX-installationer for el-faglærere. Kurset bliver afholdt i februar og i september på Learnmark Tech.

Til lysopgaver i forbindelse med koncerter, teateropførelser og andre events bruger leverandørerne af dette lysudstyr altid DMX protokollen til styring af lyset. DMX har fordele (og ulemper) i forhold til andre systemer, men giver en suveræn og lineær dæmpning, farveregulering og bevægelse.

Arktektonisk lys leveres oftest af de virksomheder, som også leverer lys til teater og musikscener, og derfor er det også DMX der her, anvendes til styring af lyset. Dermed bliver det oftest el-installatøren for den øvrige installation, der skal forberede installationen, trække kabler og evt. montere lysudstyret. Udfordringerne ved installationen er ikke i forhold til 230 Volts-delen, men meget ofte til DMX-installationen. Udfordringerne viser sig også ofte, ved efterfølgende justering, servicering og fejlfinding på DMX-installationen.

Kurset har følgende indhold

• DMX topologien
• Lysgivere med DMX-styring, samt øvrigt udstyr
• Anvendte kabeltyper, stikforbindelser og installationskrav
• Splittere, konvertere, samt andet udstyr til faste installationer
• Adressering og programmering af DMX
• Anvendelse af DMX teknologien sammen med andre styresystemer, som KNX og Dali
• Best Practice for DMX
• Fejlfinding på DMX-installationer

Lyder overstående som noget for dig eller din kollega? Læs vores flyer for praktisk info og tilmeld dig nu.
Vi glæder os til at se dig.