Fredag den 11. oktober 2019 når efterårsferien starter lyser København fra indre by til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Nordvest, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn i anledningen af Kulturnatten 2019.

Børne- og Undervisningsministeriet byder alle velkommen til en festlig aften hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration.

Årets tema er ”demokrati, bæredygtighed og uddannelse” og i den forbindelse kan I møde os på Frederiksholms Kanal 25.
Vores mobile teknologicentre (MTC’er) bliver en inspiration for unge. MTC’erne er proppet med den nyeste teknologi og vi vil fortælle hvordan teknologien kan bruges i fx byggeriet i fremtiden. Der bliver også mulighed for at se blandt andet vores droner, robotter og VR udstyr samt få info om uddannelser inden for håndværk.

Så kom forbi vores store blå MTC’er og træd inden for og bliv klogere på uddannelserne og bæredygtighed.

Vi glæder os til at se jer!