I sidste uge var vores byggeri og bolig MTC på besøg hos EUC Syd i Aabenraa. Udover lokale elever der var nysgerrige på modulerne og udstyret, fik vi også besøg af studerende og kursister fra Frankrig og Belgien.

De studerende og kursisterne kommer fra erhvervsskolerne Les Compagnons du Devoir i Frankrig og Bruxelles Formation i Belgien. De deltager i et forløb der hedder Bright Green Engineering Seminars – Thermal Shell and refurbishment og existing buildings. Formålet med seminarerne er at række ud til håndværkere der higer efter forsvarligt byggeri der mindst muligt skader miljøet.

I den forbindelse fik de gennemgang af vores MTC, og vores projektudvikler forklarede hvilke løsninger vi har til bæredygtigt byggeri. Deltagerne var meget glade for det de så i MTC’en, og derudover var flere faglærere også i MTC’en med deres klasser.