På denne oversigtside har vi samlet alt, hvad du har brug for, hvis du gerne vil anvende et færdigt VR-forløb i din egen undervisning, hvis du gerne selv vil udvikle eller hvis du bare gerne vil vide mere om VR i undervisningssammenhænge.

Du kan finde vores VR-Bibliotek, hvor du kan få et overblik over, hvilke VR-forløb, du kan inddrage i din undervisning. Under det enkelte VR-forløb kan du finde en kort beskrivelse af forløbet, et udfyldt didaktisk skema, hvori du kan læse udviklerens didaktiske overvejelser samt en lærervejledning. Disse elementer skal tilsammen hjælpe dig med at vurdere, hvilke VR-forløb, der er relevante for netop din undervisning. Derudover har vi også lavet ThingLink versioner af alle filmene, så de kan ses på en skærm. Du deler blot et link med dine elever, og så er I igang.

Kunne du godt tænke dig, at udvikle dit eget 360 graders VR-forløb, så har vi også udarbejdet en række manualer, så du bliver taget i hånden i alle udviklingsprocessens trin. Manualerne er målrettet til den software og det kamera, som vi har udrullet på vores partnerskoler. Vi har også vedlagt et tomt didaktisk skema, så du selv kan planlægge et VR-forløb.

Flere af vores medarbejdere hos Viden om data, har forsket i Virtual Reality på de merkantile erhvervsuddannelser. Ønsker du at nørde ned i VR som læringsredskab, så vil vi gerne dele forskningsresultaterne med dig. Der er tale om henholdsvis en Master på IKT og Læring fra 2021 og et Kandidatspeciale på cand. it – webkommunikation, interaktionsdesign fra 2022. Begge opgaver har fået karakteren 10.

På denne side kan du derfor klikke dig videre på følgende sider:

  1. VR-Biblioteket
  2. VR-Manualer
  3. Forskning om VR på erhvervsuddannelserne
  4. Taktilt flowchart
Camilla Brøndahl Enevoldsen

Har du spørgsmål?

Camilla Brøndahl Enevoldsen
Didaktisk Udviklingskonsulent