Vikarreolen

På denne side kan du læse mere om vores koncept "Vikarreolen", der henvender sig til dig, der underviser på de merkantile erhvervsuddannelser.

Hvad består vikarreolen af?

I Viden om data er vi blevet bekendte med en stor udfordring, når det kommer til de forløb, partnerskolerne i samarbejde med os udvikler. De er simpelthen for lange, når man som grundforløbsunderviser ”kun” har mellem 45 – 90 minutter med eleverne per gang. Den udfordring har vi taget op, da vi gerne vil nå ud til ALLE på de merkantile erhvervsskoler. Både de elever og undervisere, som er på grundforløbet og hovedforløbet, skal kunne nyde godt af de kurser, vi udbyder.

Vikarreolen skal ses som små byggeklodser, der skal bane vejen frem, så grundforløbet også kan nyde godt af de spændende kurser. Vi har valgt at lave Moodle forløbene om, så de bliver til små byggeklodser af 40 – 75 minutters varighed. På den måde kan underviserne selv sammensætte sit eget forløb. En sektion svarer til en byggeklods.
Byggeklodserne er formet ved, at vi har søgt inspiration i alle forløb omhandlende det samme emne, hvor vi derefter har smeltet afsnit sammen til byggeklodser.

Der vil løbende blive tilføjet fagområder til vikarreolen, så hold øje!

 

Har du spørgsmål?

Camilla HyldahlUdviklingskonsulent+45 2528 4314cahg@videnomdata.dk