Book en gæsteunderviser

Hos Viden om data har vi mange forskellige kompetencer, og dem ønsker vi også, at jeres elever skal have mulighed for at få glæde af. Derfor kan du, som underviser, booke en af vores konsulenter til at holde et oplæg for dine elever.

Book en konsulent til at holde oplæg for dine elever – helt gratis!

Vores konsulenter har forskellige specialeområder, hvorfor vi kan tilbyde at komme ud og holde oplæg om mange forskellige emner.

Format

Målgruppe

Elever på en erhvervsuddannelse, uanset niveau og fag. Som deres underviser deltager du sammen med dine elever og har klasserumsledelsen, mens vores konsulent bidrager med faglighed og viden om dét område, I vælger.

Indhold

Alle formater er som udgangspunkt mulige. Måske booker du til et enkelt modul, måske til flere. Det aftales med konsulenten, hvordan du bedst ser oplægget integreret i dit fag og forløb.

Inspiration til emner

Den grønne omstilling og bæredygtighed

Eksempelvis kommer vores Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent, Ramus, meget gerne og holder oplæg. Han er specialist inden for den grønne omstilling og bæredygtighed. Rasmus er tidligere blevet booket til at holde oplæg om bæredygtig kommunikation med fokus på green washing og green hushing – for både detail- og handelselever. En del af fokusset i Rasmus’ oplæg er at få eleverne med i debatten gennem opgaver og refleksionsspørgsmål, der skal skabe interaktion.

Virtual Reality, Augmented Reality og Metaverse

En anden mulighed er at booke vores IT-didaktiske Konsulent, Julie, som er vores VR, AR og Metaverse specialist. Julie kan både assistere med at gøre eleverne klogere på, hvordan VR og AR allerede nu anvendes ude i virksomhederne – herunder deres kommunikationspotentialer, men også hvordan teknologiernes udvikling vil skabe nye anvendelses- og forretningsmuligheder i fremtiden, hvad end det er på detail, kontor eller handelsområdet. Julie sørger for at tilpasse sit oplæg efter dine ønsker og dine elevers fagområde.

Social bæredygtighed – Inner Development Goals, IDG

IDG er et svensk framework, udviklet af en gruppe internationale forskere og eksperter, som pendant til FN´s 17 verdensmål. Formålet er at fremme og træne de indre kompetencer som skal til, for at vi når i mål med den grønne omstilling.

Emilie  kan bookes som oplægsholder til din klasse, hvor hun bringer sin egen rejse som iværksætter i spil. En rejse hvor det at drive en forretning efterhånden smeltede sammen med det at være optaget af indre udvikling. Emilie har nemlig erfaret på egen krop, hvordan indre transformation kan skabe store ydre resultater. Den læring brænder hun for at give videre til unge mennesker, så de kan styrkes i deres indre kompas og lære at navigere i en verden i opbrud.

Workshoppen kan tilpasses det fag eller det projekt klassen er i gang med, ring eller skriv til Emilie, så kommer hun med et oplæg, der passer jer, lige der hvor I er nu.

Dette var blot eksempler..

Du kan på linket herunder læse mere om teamet bag Viden om data, og se hvilke specialeområder vi hver i sær sidder med. Tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål.

Vil du have besøg?

Viden om data+45 3010 1715info@videnomdata.dk

Opdateret 22.08.23

Til forsiden