Simone Stærk Andkjær | Digital Udviklingskonsulent

Simone har en international kandidatuddannelse fra Aarhus Universitet i Integrated Marketing and Management Communication. Hun har tidligere arbejdet med iværksætteri, rådgivning herom og haft egen kommunikationsvirksomhed. Simone rammesætter alt gennem en digital linse og brænder for udvikling, didaktik, kunstig intelligens og bæredygtighed. Hun har pædagogikum fra SDU og erfaring som lektor i engelsk, innovation og afsætning.

I rollen som Digital Udviklingskonsulent ved Viden om data, møder du Simone med flere kasketter på. Hun er optaget af kunstig intelligens og hvordan teknologien har indflydelse på – og bliver en del af uddannelsessektoren og fremtidens kompetencer.

Selvom intelligensen bliver mere kunstig og digital, er det vigtigt at huske det hele menneske bag teknologien, og kroppen skal med. Dét fokus tager Simone med sig, når hun fortæller om og holder workshops i IDG’erne (Inner Development Goals), hvor krop og tanker finder balance gennem simple øvelser. Her trækker Simone på sin hobby som yogaunderviser.

Derudover styrer Simone projekter indenfor digital udvikling på AMU-området, opdaterer Videnscenterportalen, så den nyeste viden altid er tilgængelig og styrker og udvikler Viden om Datas LinkedIn.

Du kan desuden booke Simone til at holde oplæg og workshops for både elever, undervisere, konsulenter og ledelse på vores partnerskoler. Se kontaktinformationer nedenfor.

Connect på LinkedIn: Simone Stærk Andkjær

Simone Stærk Andkjær

Digital Udviklingskonsulent

Simone Stærk Andkjær

Skrevet 27.11.23

Til forsiden