Julie Andersen | IT-didaktisk konsulent

Julie er uddannet cand.it i webkommunikation og interaktionsdesign fra SDU i Kolding. Julie skrev sit afsluttende kandidatspeciale i samarbejde med videnscentret og et hold undervisere på IBC i Kolding. Kandidatspecialet tog afsæt i virtual reality som læringsredskab på erhvervsuddannelserne, hvor der bl.a. blev udviklet et didaktisk skema/læringsdesign, som undervisere kan bruge i udviklingen af undervisningsmaterialer med VR.

Som IT-didaktisk konsulent skal Julie arbejde med projekter og udviklingsopgaver med fokus på didaktisk brug af IT. Derudover er Julie med til at støtte de merkantile underviseres kompetenceudvikling i brugen af digitale teknologier til understøttelse af læring gennem bl.a. workshops og netværksaktiviteter. Julie er desuden en del af et AI-netværk, så hun kan bringe den nyeste viden og erfaringer med hjem til videnscentret og de merkantile erhvervsuddannelser. Julie kan bookes til at holde workshops eller oplæg om VR, generativ-AI, metaverse eller digitale teknologier generelt.

Julie, der selv har en baggrund inden for det merkantile felt, synes det er rigtig givende at kunne give noget tilbage og være med til at sikre, at de merkantile elever bliver klædt på til fremtidens arbejdsmarked, hvor data og teknologi spiller og en større og større rolle. Derudover interesserer Julie sig for, hvordan vi kan gøre den digitale verden mere menneskelig samt hvordan teknologier kan gøre vores hverdagsliv nemmere.

Connect på LinkedIn: Julie Andersen

Lær Julie bedre at kende i videoen herunder

Julie Andersen

IT-didaktisk konsulent

Julie Andersen