Om Julie Andersen

Julie Andersen | IT-didaktisk konsulent og Kommunikationsansvarlig

Julie er uddannet cand.it i webkommunikation og interaktionsdesign fra SDU i Kolding. Julie skrev sit afsluttende kandidatspeciale i samarbejde med videnscentret og et hold undervisere på IBC i Kolding. Kandidatspecialet tog afsæt i virtual reality som læringsredskab på erhvervsuddannelserne, hvor der bl.a. blev udviklet et didaktisk skema/læringsdesign, som undervisere kan bruge i udviklingen af undervisningsmaterialer med VR.

Som IT-didaktisk konsulent skal Julie arbejde med projekter og udviklingsopgaver med fokus på didaktisk brug af IT. Derudover er Julie med til at støtte de merkantile underviseres kompetenceudvikling i brugen af digitale teknologier til understøttelse af læring gennem bl.a. workshops og netværksaktiviteter. Julie er desuden en del af et metavers netværk, så hun kan bringe den nyeste viden og erfaringer med hjem til videnscentret og de merkantile erhvervsuddannelser. Julie kan bookes til at holde workshops eller oplæg om VR og Metavers.

I sin rolle som Kommunikationsansvarlig består Julies primære opgave i at synliggøre videnscentrets arbejde og gøre det tilgængeligt på videnscenterportalen. Derudover er det Julie, der skriver nyhedsbreve og sørger for, at modtagerne hele tiden er opdateret med, hvad der bliver udgiver af nye undervisningsmaterialer mm.

Julie, der selv har en baggrund inden for det merkantile felt, synes det er rigtig givende at kunne give noget tilbage og være med til at sikre, at de merkantile elever bliver klædt på til fremtidens arbejdsmarked, hvor data og teknologi spiller og en større og større rolle. Derudover interesserer Julie sig for, hvordan vi kan gøre den digitale verden mere menneskelig samt hvordan teknologier kan gøre vores hverdagsliv nemmere.

Connect på LinkedIn: Julie Andersen

IT-didaktisk konsulent og Kommunikationsansvarlig

Julie Andersen+45 2528 4117juan@videnomdata.dk