Lokale workshops

Du kan booke Viden om data til at komme ud på netop din skole og afvikle en workshop, som både tager afsæt i de emner vi kører på vores udviklerseminarer samt didaktisk anvendelse af digitale læringsressourcer. Vores workshops er

Book en konsulent til at afvikle en lokal workshop

Vores konsulenter har forskellige specialeområder, hvorfor vi kan tilbyde at komme ud og holde workshop om mange forskellige emner.

Inspiration til emner

VR-workshops

I foråret 2022 udrullede vi 400 VR-briller på vores partnerskoler. Vi har sidenhen lavet et VR-bibliotek, hvor du, som underviser, kan få et samlet overblik over, hvilke VR-forløb, du har adgang til. Du kan booke en workshop, hvor vi kommer ud og klæder dig og dine kollegaer på til, hvordan du kan anvende dem i din undervisning.

Ønsker du selv at udvikle, så er det vores anbefaling, at du først gør dig erfaringer med at anvende de VR-forløb, som allerede findes, da det vil give dig en bedre forståelse for, hvordan man udvikler et VR-forløb. Tag kontakt til vores IT-didaktiske Konsulent, Julie juan@videnomdata.dk, og hør nærmere og dine/jeres muligheder.

Servicerobot-workshops

Sammen med VR-brillerne modtog vores partnerskoler også en servicerobot. Du kan derfor booke vores Faglig Udviklingskonsulent, Camilla H., til at komme ud på din skole, hvor hun gennem oplæg og hands-on øvelser vil gøre dig og dine kollegaer klogere på, hvordan man integrere servicerobotten i undervisningen samt hvordan den programmeres. Du kan kontakte Camilla H på cahg@videnomdata.dk

Bæredygtighedsworkshops

Bæredygtighed kommer til at skulle fylde mere og mere i undervisningen, men hvordan får du det lige integreret på en måde, hvor det giver mening for dit fagområde? Dét kan vores Bæredygtig Udviklingskonsulent, Rasmus, give dig inputs til igennem en workshop, hvor han tager afsæt i netop din/jeres fagområder. Tag fat i Rasmus på rkbu@videnomdata.dk og hør om jeres muligheder.

Dette var blot eksempler..

Så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har andre idéer eller ønsker til workshops.

Har du spørgsmål til mulige workshops?

Mette Kronborg LaursenVidenscenterchef+45 3010 1715mkla@videnomdata.dk