Kontakt os

Viden om data bor på IBC´s lokation Innovationsfabrikken i Kolding. Herunder kan du læse mere om teamet. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Videncenterleder

Jesper Bitsch Bierbaum +45 2528 4115

Jesper Bitsch Bierbaum | Videncenterleder

Jesper har været leder af videncentret siden begyndelsen i 2018. Oprindeligt er Jesper uddannet folkeskolelærer, og senest har han erhvervet sig en Master i Public Governance fra Aalborg Universitet og CBS. Jesper har arbejdet med ledelse inden for undervisning siden 2009, først i folkeskoleregi, dernæst på VUC og i dag altså i videncentret.

Udover den daglige ledelse af videncentret, har Jesper dialogen med erhvervsskolerne, ligesom han er bindeled mellem uddannelsesverdenen og erhvervslivet.

Konsulent

Kristian Kaack Johansen +45 2528 4125

Kristian Kaack Ovesen | Konsulent

Kristian er videncentrets faglige ekspert, og hvis du har hørt en af vores mange podcast, har du også hørt hans stemme, hvor han er vært. Kristian står for kontakten til erhvervslivet, og kigger på de nye tendenser inden for databaseret service og forretningsudvikling, samtidigt med at han løbende skriver en række artikler.

Konsulent

Mette Kronborg Laursen +45 7224 2645

Mette Kronborg Laursen | Konsulent

Mette er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men har arbejdet mere end 8 år som erhvervsskolelærer på hovedforløbet. Her underviste hun på detail- og eventkoordinatoruddannelsen samt administration og offentlig administration.  P.t. er Mette i gang med en master i IKT og Læring.

Mettes arbejde består i at sætte de didaktiske rammer for det digitale undervisningsmateriale, der udvikles i samarbejde med undervisere, og i at kompetenceudvikle de undervisere, der udvikler materialer sammen med Viden om data.

Derudover arbejder Mette med udvikling af workshops og konferencer, ligesom hun har kontakten til Viden om datas ambassadørkorps, der er med til at højne kendskabet til videncentrets undervisningsmaterialer på de merkantile erhvervsskoler.

Projektkonsulent

Lene Vest Munk Thomsen +45 2528 4132

Lene Vest Munk Thomsen | Konsulent

 

Kommunikationsansvarlig

Ina Hensel +45 2528 4121

Ina Hensel | Kommunikationsansvarlig

Ina har en kandidat i webkommunikation og før det mere end 10 års erhvervserfaring fra servicesektoren. Netop denne kombination giver hende en unik indsigt i, hvordan ‘viden om data’ skal formidles.  Hun har tidligere arbejdet med brugervenlighed på både offentlig hjemmeside og privat webshop, og hun har en forkærlighed for at gøre det nemt og overskueligt for brugeren at navigere i den digitale verden.

Inas arbejde består derfor også i at synliggøre videnscentrets arbejde og udbrede kendskabet til Viden om datas digitale undervisningsmateriale på bl.a. hjemmeside, nyhedsbrev, LinkedIn og Facebook.

Derudover arbejder Ina med at igangsætte nye tiltag og planlægge og udføre små og store events i videncenterregi.