På denne side kan du finde et samlet katalog over, hvilke gæsteoplæg og workshops vi har været ude med - til både elever og undervisere. Vi håber, at dette kan give dig, der er tilknyttet en af vores partnerskoler, inspiration til, hvordan du kan bruge os. Og husk, det er helt gratis.

Hvad kan du booke vores konsulenter til?

Som underviser eller leder på en af vores partnerskoler, har du mulighed for at booke videnscentrets konsulenter helt kvit og frit.

Teamet består af konsulenter med mange forskellige kompetencer og ekspertiseområder, hvorfor det også kan være vanskeligt, hvem man skal kontakte.

For at hjælpe dig, har vi udarbejdet et inspirationskatalog, hvor du kan få dig et overblik over temaer, indhold, varighed samt hvem du skal kontakte.

Katalogets indhold består af gæsteoplæg og workshops, som vi tidligere er blevet booket til. Har du et ønske til et gæsteoplæg eller workshop, som du ikke kan finde i kataloget, så tag fat i en af vores konsulenter, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at imødekomme dit ønske.

Husk, vi holder oplæg og workshops for både elever og undervisere, hvor vi altid inddrager øvelser, så deltagerne bliver aktiveret.

Inspirationskataloget indeholder gæsteoplæg og workshops inden for:

  • Bæredygtighed
  • Kunstig Intelligens
  • Inner Development Goals (IDG)
  • Brugen af Virtual Reality eller servicerobotten i undervisningen
  • Datahåndtering
  • Lokale udviklerseminarer
  • og meget mere..

Kataloget vil blive opdateret løbende, som vi udvikler nye oplæg og workshops.

Du finder inspirationskatalogen nedenfor, hvor du også kan downloade det som PDF. Downloader du det, bliver filen naturligvis ikke opdateret. Du kan med fordel derfor klikke på “share” og gemme linket til online-versionen, som bliver opdateret.

 

 

Trine Durup Rasmussen

Har du spørgsmål til indholdet i inspirationskataloget?

Trine Durup Rasmussen
Didaktisk Udviklingskonsulent