VR & Kommunikation

Målgruppe

EUD GF2, EUX, Hovedforløb

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service

Varighed

3 timer 00 minutter

Fagområde

Detailhandel med specialer, Finansuddannelsen, Eventkoordinatoruddannelsen, Kontor med specialer, Handelsuddannelse med specialer

Databaseret Service & Forretningsudvikling

VR & Kommunikation - En anderledes undervisning med brug af VR-Briller. Vi stiller et klassesæt á seks VR-Briller til rådighed.

Dette forløb er blevet downloadet af 1 bruger

Læringsmål

  • Igennem dette forløb får eleverne redskaber til at blive mere bevidste om egen adfærd, egen retorik og egne kompetencer til at kommunikere både mundtligt og med brug af kropssprog ved hjælp af VR.

Beskrivelse

Vi har alle oplevet en samtale, hvor vi bagefter synes, den kunne være gået bedre. Det kan være svært at reflektere over egen adfærd, hvis ikke man har redskaberne til at bearbejde en dårlig kommunikationssituation.
Ubevidst kan du selv være kilden til den dårlige kommunikation, men hvordan retter man op på det, når man ikke ved, hvad det er man har gjort galt, og derved ikke kan gøre noget ved det?

I forløbet arbejder eleverne i grupper, og helt konkret går det ud på at de sammen skal detonere en bombe. En elve har VR-Briller på, mens de andre i gruppen skal guide klassekammeraten til at detonere bomben, inden den springer. En øvelser, der kræver god kommunikation og team work.

Målgruppe:
Dette forløb kan bruges til alle målgrupper, afhængig af hvilke teorier og hvilket niveau teorierne bliver anvendt på, når man sammen med eleverne skal koble teori og praksis. Det betyder at har du et fag hvor kommunikation, konflikthåndtering, personlig udvikling, teams og samarbejde eller noget i den retning – så vil du kunne bruge dette som en anderledes og en praktisk øvelse.

Bemærk at Dette forløb kræver brug af VR-Briller. Vi stiller gerne et klassesæt á seks VR-Briller til rådighed, såfremt I booker i god tid.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.