Målgruppe

EUD GF1

EUX

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

Uddannelse

Handelsuddannelse med specialer

Viden Om Data

Dette VR-forløb indeholder 2 separate VR-film, hvor eleven kommer på et virtuelt virksomhedsbesøg hos to danske virksomheder; Uhrenholt og DLG. På denne side kan du finde en kort beskrivelse af VR-forløbet og en zip-fil med et udfyldt didaktisk skema og en lærervejledning med opgavebeskrivelser. Du har også mulighed for at se de to film på din skærm ved at gøre brug af ThingLink versionerne, som du også kan finde på siden her.

Beskrivelse

Dette VR-forløb henvender sig til både Afsætning, Det uddannelsesspecifikke fag for handel under Forretningsforståelse. Men forløbet er udviklet til brobygning for at vise folkeskolens elever, hvad det vil sige at være elev i en handelsvirksomhed og for at forstå den store forskel, som kan være på virksomheder.

Eleven kommer i dette forløb på virtuelle virksomhedsbesøg hos Uhrenholt og DLG. Eleven har mulighed for at besøge de to virksomheders forskellige afdelinger, hvor deres medarbejdere fortæller, hvad de laver i den pågældende afdeling. Forløbet indeholder en analog opgave, som er vedlagt i lærervejledningen. Du kan som underviser også vælge at udarbejde din egen opgave, hvis du ikke ønsker at inddrage den, der bliver foreslået.

VR-forløbet er udviklet i samarbejde med følgende undervisere fra International Business College:
Lasse Hauge
Keld Høll

I zip-filen, som du kan downloade nederst på siden, finder du både et udfyldt didaktisk skema samt et dokument, der både indeholder en lærervejledning, der er delt op i før-under-efter samt opgavebeskrivelse.

OBS! dette VR-forløb består af to VR-film

Er du underviser på en af vores partnerskoler
Ønsker du at bruge dette VR-forløb, skal du først tjekke med din skoles VR-tovholder om filmen er på jeres bruger. Er den ikke det, skal du kontakte vores IT-didaktiske konsulent, Julie Andersen (juan@videnomdata.dk / 2528 4117), der vil sørge for at få hentet filmen ned på brugeren.

Underviser du ikke på en af vores partnerskoler
Kontakt da vores IT-didaktiske konsulent, Julie Andersen, (juan@videnomdata.dk / 2528 4117), for at høre nærmere om mulighederne.

Se og interager med filmene på en computer/mobilskærm
Vi har også udarbejdet en ThingLink version af filmene her, hvilket gør det muligt for dig, at dele et link med dine elever, så de kan se og interagere med 360 graders filmene på deres computer eller mobiltelefon, hvilket er særligt anvendeligt til eksempelvis fjernundervisning. ThingLink kan også sætte filmen i VR-mode, som gør det muligt for eleven at placere sin mobil i et par VR Cardboards, som er et billigere alternativ til VR-briller. Vi gør dog opmærksom på, at kvaliteten også er derefter.

360 graders film Uhrenholt

Del dette link med dine elever

360 graders film DLG

Del dette link med dine elever

Læringsmål

  • Formålet er at udbrede kendskabet til, hvad det vil sige at arbejde i en handelsvirksomhed (brobygning).

Materialet er blevet downloadet af 20 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.