VR-forløb Tirpitz Museumsbesøg

Målgruppe

EUD GF2, EUX, Hovedforløb

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service, Grundfag (Dansk, matematik, sprog)

Varighed

Fagområde

Eventkoordinatoruddannelsen

Viden Om Data

Dette VR-forløb skal ses som en 'tom skal', hvor du har mulighed for at sætte dit helt eget aftryk på, hvad VR-filmen skal kunne bruges til. Du ser hermed et eksempel på et VR-forløb UDEN et didaktisk skema fra start. På denne side kan du finde en kort beskrivelse af VR-filmen med et uddrag fra en skærmoptagelse samt en PDF-fil med et tomt didaktisk skema.

Dette forløb er blevet downloadet af 2 brugere.

Læringsmål

Beskrivelse

Denne VR-film er filmet på Tirpitz museet, der også kaldes for Blåvand Bunkermuseum. Museet er bygget i en gammel bunker - deraf navnet. Du kan gennem VR tage hele din klasse med på museumsbesøg. Der medfølger ikke opgaver til VR-filmen, så om du er dansklærer, historielærer, lærer på event eller noget helt fjerde betyder ikke noget, da du kan vinkle VR-filmen inden for dit fagområde og udarbejde dine egne opgaver.

Da VR-filmen ikke er blevet sat ind i en undervisningsramme, kan du i zip-filen nederst på siden downloade et tomt didaktisk skema. Du har dermed mulighed for at lave dit eget VR-forløb med afsæt i den færdige VR-film.

Er du underviser på en af vores partnerskoler
Ønsker du at bruge dette VR-forløb, skal du først tjekke med din skoles VR-tovholder om filmen er på jeres bruger. Er den ikke det, skal du kontakte vores IT-didaktiske konsulent, Julie Andersen (juan@videnomdata.dk / 2528 4117), der vil sørge for at få hentet filmen ned på brugeren.

Underviser du ikke på en af vores partnerskoler
Kontakt da vores IT-didaktiske konsulent, Julie Andersen, (juan@videnomdata.dk / 2528 4117), for at høre nærmere om mulighederne.

Her kan du se en skærmoptagelse af et uddrag fra VR-filmen (OBS! skærmoptagelsen er uden lyd):

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.