Målgruppe

EUD GF2

Hovedforløb

EUX

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Grundfag / Generelt for alle fagområder

Varighed

Uddannelse

Eventkoordinatoruddannelsen

Viden Om Data

Dette VR-forløb skal ses som en 'tom skal', hvor du har mulighed for at sætte dit helt eget aftryk på, hvad VR-filmen skal kunne bruges til. Du ser hermed et eksempel på et VR-forløb UDEN et didaktisk skema fra start. På denne side kan du finde en kort beskrivelse af VR-filmen samt en PDF-fil med et tomt didaktisk skema. Du har også mulighed for at se filmen på din skærm ved at gøre brug af ThingLink versionen, som du også kan finde på siden her.

Beskrivelse

Denne VR-film er filmet på Tirpitz museet, der også kaldes for Blåvand Bunkermuseum. Museet er bygget i en gammel bunker – deraf navnet. Du kan gennem VR tage hele din klasse med på museumsbesøg. Der medfølger ikke opgaver til VR-filmen, så om du er dansklærer, historielærer, lærer på event eller noget helt fjerde betyder ikke noget, da du kan vinkle VR-filmen inden for dit fagområde og udarbejde dine egne opgaver.

Da VR-filmen ikke er blevet sat ind i en undervisningsramme, kan du i zip-filen nederst på siden downloade et tomt didaktisk skema. Du har dermed mulighed for at lave dit eget VR-forløb med afsæt i den færdige VR-film.

Er du underviser på en af vores partnerskoler
Ønsker du at bruge dette VR-forløb, skal du først tjekke med din skoles VR-tovholder om filmen er på jeres bruger. Er den ikke det, skal du kontakte vores IT-didaktiske konsulent, Julie Andersen (juan@videnomdata.dk / 2528 4117), der vil sørge for at få hentet filmen ned på brugeren.

Underviser du ikke på en af vores partnerskoler
Kontakt da vores IT-didaktiske konsulent, Julie Andersen, (juan@videnomdata.dk / 2528 4117), for at høre nærmere om mulighederne.

Se og interager med filmen på en computer/mobilskærm
Vi har også udarbejdet en ThingLink version af filmen her, hvilket gør det muligt for dig, at dele et link med dine elever, så de kan se og interagere med 360 graders filmen på deres computer eller mobiltelefon, hvilket er særligt anvendeligt til eksempelvis fjernundervisning. ThingLink kan også sætte filmen i VR-mode, som gør det muligt for eleven at placere sin mobil i et par VR Cardboards, som er et billigere alternativ til VR-briller. Vi gør dog opmærksom på, at kvaliteten også er derefter.

Del dette link med dine elever

Læringsmål

Materialet er blevet downloadet af 3 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.