Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

1 timer 30 minutter

Uddannelse

Kontor med specialer

Viden Om Data

Dette undervisningsforløb er rettet mod elever på offentlig administration samt administrations specialerne. I løbet af undervisningsforløbet vil eleven blive introduceret for segmentering ift. grøn omstilling, samt de skal kende til en kommunikationsmodel.

Beskrivelse

Klimakrisen gør, at vi skal ændre vores adfærd i mange aspekter af både vores privat- og arbejdsliv. Men selv om vi i mange tilfælde ved, hvad der er det bedste, og måske det mest klimavenlige, er det ikke altid lige nemt at gøre det, når det kommer til stykket. Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvor nem den omstilling er. I dette undervisningsmateriale skal eleverne arbejde med segmentering for at forstå, hvordan der kan kommunikeres til de forskellige segmenter, for at hjælpe dem på den rejse.

Undervisningsforløbet kræver, at eleverne har grundlæggende forudsætninger for at arbejde med målgrupper og kommunikationsmodeller.

Du kan bladre direkte i undervisningsforløbet herunder.

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

OBS! Log ind for at downloade den tilhørende lærervejledning, som du finder nedenfor.

Læringsmål

  • Eleven kan tilrettelægge og gennemføre arbejdsopgaver ud fra en grundlæggende forståelse af faktorer, der påvirker virksomhedens aktiviteter, herunder faktorer som rentabilitet, markedsforhold, innovation og bæredygtighed.

Materialet er blevet downloadet af 11 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.