Målgruppe

EUD GF2

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

2 timer

Uddannelse

Handelsuddannelse med specialer

Detailhandel med specialer

Kontor med specialer

Vis mere
Viden Om Data

I dette undervisningsmateriale vil eleverne få kendskab til begrebet SEO og finde ud af, hvorfor kundeklubber er et hit. Materialet indeholder to sektioner, så du, som underviser, selv kan vælge, hvor meget af materialet, du vil gøre brug af.

Beskrivelse

Online markedsføring handler altså om, hvordan man kan markedsføre sig på de online kanaler, men hvordan bliver man som virksomhed mere synlig på fx Google? Og hvordan får man nuværende kunder til at handle hos virksomheden igen?

Eleverne vil i dette materiale få kendskab til begrebet SEO og finde ud af, hvorfor det er en god idé at arbejde med kundeklubber.

Materialet henvender sig til elever på grundforløbet i faget Afsætning niveau C.

Vi har opdelt indholdet i to sektioner, der har en varighed á 60 min. Du kan derved selv vælge om du udelukkende gør brug af én sektion eller hele materialet.

Sektionernes overskrifter er:

  • Introduktion til SEO (60 min.)
  • Kundeklubber (60 min.)

Du kan bladre direkte i undervisningsmaterialet herunder.

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

OBS! Log ind for at downloade den tilhørende lærervejledning, som du finder nederst på denne side.

Dette undervisningsmateriale er en re-didaktiseret udgave af vores tidligere forløb om Online markedsføring. Vi har revideret og opdateret det og derved givet materialet et nyt liv. 

 

Opdateret december 2023

Læringsmål

  • Eleven kan anvende viden om service til at udarbejde forslag til god service (online/offline) før, under og efter købet med udgangspunkt i en konkret virksomheds målgruppe.

Materialet er blevet downloadet af 16 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.