Kunstig intelligens | Hovedforløb: Kontor med specialer, adm. og offentlig adm.

Målgruppe

Hovedforløb

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service

Varighed

5 timer 30 minutter

Fagområde

Kontor med specialer

Viden Om Data

Titel: RPA og fremtidens administrative medarbejder.
Forløbet er udviklet til hovedforløbets kontoruddannelse i Offentlig og Privat Administration, som arbejder med administrationsfaglige problemstillinger. Forløbet giver eleverne en forståelse for, hvordan man som administrativ medarbejder kan bruge robotter i en virksomhed.

Dette forløb er blevet downloadet af 13 brugere.

Læringsmål

  • Eleven behersker selvstændigt forskellige typer af digitale sagsbehandlings- og administrationsopgaver over for brugere, leverandører og samarbejdspartnere.

Beskrivelse

Der findes en masse film, hvor robotter på den ene eller anden måde overtager menneskelige egenskaber og opgaver. Der findes også allerede selvkørende biler, så om et antal år kan du læne dig tilbage og lade bilen køre dig fra A til B. Robotter kan overtage en række af de opgaver, du til dagligt laver på din PC og det er nogle af disse robotter, som du vil lære mere om i dette forløb. Det er ikke robotter som du normalt ser dem i film, men det der kaldes software-robotter. I dette forløb lærer du mere om Robot Process Automation (RPA), som er en software-robot og digital assistent.

Det er interessant, hvilken rolle du vil få, når RPA kan udføre mange af de opgaver, du selv udfører i dag. Vil du blive erstattet, eller kan RPA hjælpe dig med at fokusere på mere spændende opgaver?

Efter endt forløb vil eleven have været igennem spørgsmål og udfordringer som vedrører:

- Hvad kræver omstillingen til RPA i administrationen af dig som medarbejder?
- Hvordan arbejder de forskellige typer af robotter i virksomheder?
- Hvor går den etiske grænse i forhold til brugen af robotter og kunstig intelligens?

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.